Tuinen Van Noppen: een gezonde, bloeiende tuin

Een eigen tuin waarin u ongestoord een boek leest. Een afgewerkt terras om op te barbecueën. De frisse geur van bloeiende planten in de lucht. Klinkt ideaal? Tuinen Van Noppen is de geknipte zaak voor al uw tuinwerkzaamheden. Zowel bij uw tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud.

Op úw maat

Iedere tuingebruiker heeft zijn eigen wensen. Wilt u een volledig tuinontwerp, met bijbehorende aanleg? Bouwt u een nieuw terras? Of roept uw haag om een professionele snoeibeurt? Tuinen Van Noppen steekt de handen uit de mouwen voor kleine en grote projecten. Van klinker- en kasseiwerkzaamheden tot een aangepast tuinonderhoud: u rekent op onze expertise. Ook het onderhoud passen wij aan uw wensen aan: van een jaarlijkse snoeibeurt tot het wekelijks maaien van uw gazon.

Uw tuinontwerp

Tuinen Van Noppen helpt u met het ontwerp van uw droomtuin. Met ons kant-en-klare tuinontwerp gaat u zo aan de slag. Onze eerste stap? Ter plaatse de groene ruimte bekijken, en luisteren naar uw verlangens. Die afspraak is volledig vrijblijvend. Daarna stellen wij uw gratis offerte op, volgens een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Onze troef? Afwerking!

Van Noppen heeft twintig jaar ervaring in tuinwerkzaamheden. Dat merkt u aan onze zin voor afwerking. Uw garantie op een eindresultaat dat af is? Zaakvoerder Kris Van Noppen staat altijd mee in uw tuin. Hij houdt het overzicht op de werkzaamheden.

De partner voor uw tuinontwerp, –aanleg en –onderhoud? Dat is Tuinen Van Noppen. Bel ons vandaag nog voor uw gratis offerte.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Tuinaan planting
Gras Tremmer
Tuin onderhoud
Tuinieren
Tuinvijver
Tuin
Auto Parkeer
Drive manier
Stenige bestrating

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review